Over WordPress

Bij Studio Koen Verbeek maken we sites met WordPress. Websites die er professioneel uitzien en goed te vinden zijn in Google. Iedere website is een nieuw project. Het resultaat van jouw wensen en doelen. Maar een website is nooit af. Daarom werken we met WordPress. Want dan kun je zélf je site bijhouden. Hoe je dat doet leren we je bij het opleveren van de site. We nemen de tijd voor de overdracht, en je krijgt een persoonlijke handleiding mee hoe je jouw specifieke site kunt bijhouden. Service en nazorg vinden we erg belangrijk. Dus als je nog vragen hebt… bel of mail!

Gebruiksvriendelijk

Bijna 25% van alle websites ter wereld draait tegenwoordig op WordPress. WordPress is een Open Source project. Het begon in 2003 als platform voor bloggers. Tegenwoordig is WordPress een rijp en stabiel product. Het Content Management Systeem (CMS) is zeer gebruiksvriendelijk. Met behulp van de handleiding van Studio Koen Verbeek vindt je snel je weg in de achterkant van WordPress, het zogenaamde Dashboard. Daar kun je teksten wijzigen of toevoegen, foto’s plaatsen of diavoorstellingen maken van afbeeldingen. Ook is het eenvoudig om pagina’s aan je site toe te voegen, of om het menu van je website te wijzigen. Wil je weten wat Studio KoenVerbeek voor jou kan betekenen, bel of mail ons dan.

Abonnement

Laat je het  bijhouden van je site liever aan ons over? Dat kan dat ook. Tegen een bescheiden vergoeding spreken we af welke onderdelen regelmatig worden voorzien van een update. Zo is je site altijd ‘bij’ en kun jij je tijd besteden aan waar jij goed in bent.