Toga’s inside out8 maart 201828 oktober 2020koen

Sinds ik voor mijn Grote Geleerde broer een print heb ontworpen voor de voering van zijn toga heb ik er een leuke nieuwe relatie bij: Ernest de Vries van de Togamaker. Ernest houdt atelier aan de Keizersgracht, en maakt daar met hoofd atelier Hetty van de Peet en Janneke de Haan toga’s in alle soorten. In het nieuws zijn vooral de toga’s voor hoogleraren. Die mogen iets frivoler zijn (zolang je het aan de buitenkant maar niet ziet).
Een hoogleraar, maar ook een advocaat, mag zelf kiezen wat er op voering komt, en vaak is dat dus iets wat verband houdt met zijn of haar vakgebied. Een kleine selectie van prints die ik de afgelopen tijd heb gemaakt:

Wilt overleggen over de voering voor úw toga? De meeste prints komen in overleg tot stand. Vaak kan het proces via telefoon en email gevoerd worden. Bel of mail mij gerust.